Reuver, Centrum

Compleet nieuw centrum

De feiten
locatie: Reuver, Centrum
functie: Plein geschikt voor markt en evenementen
realisatie: 2009
opdrachtgever: Gemeente Beesel en Ziut
toegepast: Meterkast RVS

Het centrum van het Limburgse Reuver heeft een grootschalige opknapbeurt ondergaan. Er is een integraal centrumplan gemaakt waarmee het centrum en de voorzieningen een zelfde maaiveld afwerking en straatmeubilair hebben.

Onderdeel van dit centrumplan is het Raadhuisplein. Aan dit plein staat het gemeentehuis van de gemeente Beesel. Dit plein wordt multifunctioneel gebruikt. Onder meer als verblijfsruimte, voor de weekmarkt en diverse evenementen.

Om de openbare verblijfsruimte te ondersteunen en comfort uit te stralen is er een vlakke fontein gemaakt en zijn er langs de randen van het plein bijzondere roestvaststalen straatmeubilair elementen toegepast.

Voor de evenementen en markten is natuurlijk elektrische energie nodig. Gezien het multifunctionele gebruik van het plein is het een logische keuze om dit obstakelvrij ondergronds te realiseren. Ook hier heeft men gekozen voor de mogelijkheden van PUTkast. Deze worden gevoed vanuit een centrale voedingskast die zijn ondergebracht in een speciale combinatie Meterkasten RVS.

Contact
Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact men ons voor een vrijblijvende afspraak om van gedachten te wisselen.

Terug naar het overzicht