Lelystad, Agorahof

Vernieuwing elektriciteitsvoorzieningen markt

De feiten
locatie: Lelystad, Agorahof en Noorderwagenplein
functie: Markten
realisatie: 2013
opdrachtgever: Gemeente Lelystad
toegepast: Meterkast kunststof

Lelystad kent twee warenmarkten. Op elke dinsdag staat er op het Noordwagenplein, nabij het winkelcentrum Lelycentre, een markt van ca. 60 kramen. De andere markt staat op het Angorahof (winkelgebied Gordiaan). Deze heeft een omvang van ongeveer 70 kramen en staat op elke zaterdag.

Energievoorziening
Op beide markten staan sinds begin jaren ’90 diverse kunststof kasten voor de elektrische energievoorziening van de markt. Door veroudering en schade waren sommige kasten zodanig beschadigd en onveilig geworden waardoor deze aan totale vervanging toe waren.

Vernieuwing
De gemeente heeft diverse organisaties benaderd voor de vervanging van de diverse kasten. Uit de selectie kwam PUTkast BV met haar kunststof meterkasten als beste naar voren. Inmiddels zijn op beide markten nieuwe complete kunststof kasten geleverd, geplaatst en bedrijfsvaardig opgeleverd. Met deze turnkey aanpak had de gemeente maximale ontzorging en zekerheid.

Contact
Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact men ons voor een vrijblijvende afspraak om van gedachten te wisselen.

Terug naar het overzicht