Kwaliteit

Kiezen voor STRAATkast is kiezen voor kwaliteit. Wij bieden u de hoogste kwaliteit die in de markt verkrijgbaar is. Doordat wij ook zelf deze kasten toepassen in projecten en ook het onderhoud verzorgen leren wij heel veel over onze eigen producten. Deze kennis wordt dagelijks verwerkt in het verder innoveren en optimaliseren van onze producten.

Het spreekt voor zich dat alle STRAATkasten voldoen aan de geldende normen en voorschriften. Tevens wordt de kwaliteit tijdens het productieproces optimaal geborgd via een ISO-9001 certificaat. Dit geeft optimaal grip op de eind kwaliteit van elke kast.

Korte levertijd

Veel van onze klanten hechten belang aan korte levertijden. Daarom hebben wij de meest gangbare types STRAATkasten op voorraad staan. Hierdoor kunnen wij direct leveren.

Een snelle levertijd begint bij een snel en efficiënt proces. Vaak krijgt u binnen een werkdag uw offerte waardoor u direct alle beschikbare informatie voorhanden heeft.

Dit kan nog sneller door gebruik te maken van onze webwinkel waar wij onze kunststof en RVS kasten lijn aanbieden. Dan heeft u wanneer het u uitkomt altijd inzicht in uw prijs, beschikbare voorraden en levertijd. 

Breed product aanbod

STRAATkast biedt u een uniek assortiment technische behuizingen. Als het gaat om RVS of kunststof schakelkasten, gasmeterkasten of drinkwater wij hebben al deze toepassingen in ons assortiment. Hiermee bieden wij u een uniek platform voor al uw technische behuizingen.

Doordat wij onze klanten dagelijks adviseren en zelf diverse projecten realiseren kunnen wij deze schat aan kennis en ervaringen met u delen. Wij kunnen u altijd optimaal advies bieden waardoor u in staat bent de juiste keuze te maken.

Duurzaamheid

Natuurlijk hebben wij veel aandacht voor onze toekomst en milieu. Daarom staat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel. Duurzaamheid komt tot uiting in de hoge kwaliteit (en daarmee langere levensduur) en de wijze waarop onze kasten worden geproduceerd.

In het productieproces is maximale aandacht voor een minimale milieubelasting en een maximale recyclebaarheid van de toegepaste materialen.

Tijdens het gehele productieproces wordt een afvaladministratie bijgehouden en er is een apart reductieplan voor het continue minimaliseren van de afvalstromen. Alle afvalmaterialen worden volledig gescheiden en aangeboden als nieuwe grondstoffen.


…………..

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen dan kan dat via onze contact pagina.

CONTACT

…………..