Groningen, Grote Markt, Vismarkt en A-Kerkhof

Robuuste duurzame voedingskasten

De feiten
locatie: Groningen, Centrum
functie: Voeding voor markten en evenementen
realisatie: 2015-2016
opdrachtgever: Gemeente Groningen
toegepast: Meterkast RVS

Groningen is een echte marktstad. Elke dinsdag tot en met zaterdag worden in het centrumgebied diverse warenmarkten georganiseerd. Deze gezellige markten bieden een grote diversiteit aan aanbod en worden goed bezocht.

Centrum gebied
De centrummarkten zijn te vinden in het hart van de oude stad: Grote Markt, Vismarkt en A-Kerkhof. Deze pleinen worden ook regelmatig gebruikt voor diverse evenementen.

Veel elektriciteit
De grote warenmarkten en diverse evenementen vragen veel elektrische energie en drinkwater. Deze voorzieningen zijn deels ondergronds en deels bovengronds aangebracht. Aan de randen van de straten en pleinen staan diverse bovengrondse kasten. Deze voeden onder meer de markt, ambulante handel, evenementen en feestverlichting.

Nieuwe kasten
De bestaande kasten waren van kunststof. Deze zijn door het intensieve gebruik aan het einde van de levensduur gekomen. Omdat de kasten staan in een drukke omgeving waar de externe invloeden groot zijn is gekozen voor robuuste duurzame RVS kasten. De gemeente heeft gekozen voor de hoogwaardige kwaliteit van STRAATkast. In een periode van enkele jaren worden alle kunststof kasten vervangen.

Contact
Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact men ons voor een vrijblijvende afspraak om van gedachten te wisselen.

Terug naar het overzicht