Den Haag, DRIS

Geen zorgen om energie

De feiten
locatie: Den Haag, DRIS
functie: Actuele informatie voor reizigers
realisatie: 2014
opdrachtgever: Data Display
toegepast: Meterkast kunststof

In de regio Den Haag wordt door alle betrokkenen intensief samengewerkt aan het openbaar vervoer van de toekomst. Een belangrijk element hierbij is het verstrekken van actuele reisinformatie op haltes.

Omvangrijk project
Via verschillende clusters worden veel haltes uitgerust met een haltedisplay. Een van deze clusters was het aanbrengen van circa vijftig uitgebreide haltesystemen op de drukkere tramhaltes van het HTM. Het gehele project is verzorgd door Data Display. Dit project bestond uit het plaatsen van de masten met display, aansluiten op het energienet, systeemintegratie en datacommunicatie.

Geen zorgen om energie
Op basis van eerdere ervaringen is PUTkast BV gevraagd alle activiteiten rondom de energievoorzieningen te verzorgen. Dit bestond uit inventarisatie van de locaties, engineering, leveren en plaatsen STRAATkasten, coördinatie netwerkbedrijf en verzorgen aansluitkabels. Met deze aanpak was Data Display volledig ontzorgd. Voordat men de mast met display ging plaatsen was er in de meeste gevallen al een aangesloten voedingskabel. Hiermee werd onnodige stagnatie en overlast voor de reizigers geminimaliseerd.

Contact
Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact men ons voor een vrijblijvende afspraak om van gedachten te wisselen.

Terug naar het overzicht