Breda, Gebied voor kermisexploitanten

Combi meterkasten met brievenbussen

De feiten
locatie: Breda, Baarschot
functie: Combi meterkasten met brievenbussen
realisatie: 2014
opdrachtgever: Gemeente Breda en Van den Elshout & de Bont
toegepast: Meterkast Combi

In Breda is op industrieterrein Baarschot een nieuw gebied voor kermisexploitanten ingericht. Hiermee werd het vorige terrein ontmanteld. Dit terrein voldeed niet meer aan diverse wensen.

Speciale inrichting
Het nieuwe gebied voorziet in woongebieden en opstelterreinen voor de diverse attracties. Hier kunnen de exploitanten buiten kermissen om ook diverse onderhoudswerkzaamheden verrichten.

Aparte meterkasten noodzakelijk

De woongebieden zijn flexibel ingericht. Immers kermisondernemers zijn vaak onderweg. Men woont in chalets of caravans. Daarom is er gekozen om de nutsvoorzieningen in een meterkast buiten onder te brengen. Speciaal voor dergelijke toepassingen is de Meterkast RVS Combi ontwikkeld. Deze kast is geschikt voor elektra, gas, telecom en cai. Daarnaast is de kast extra uitgerust met een brievenbus. De kasten zijn uitgevoerd in blank gestraald RVS en hebben daardoor een duurzaam robuuste uitstraling.

Contact
Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact men ons voor een vrijblijvende afspraak om van gedachten te wisselen.

Terug naar het overzicht